Sääntömääräinen kevätkokous 26.4.2018

Hei sinä Superin AO 120 jäsen, siis just sinä siellä!

On se aika vuodesta että pidämme ammattiosaston sääntömääräisen kevätkokouksen. Se mikä jää sinun tehtäväksesi, on ainoastaan laittaa päivämäärä ylös ja järjestää ilta vapaaksi, jotta pääset turisemaan meidän ja muiden Super-hyvien tyyppien kanssa. Toiminnan suunnitteluun me hallituksen jäsenet tarvitsemme juuri sinut mukaan, ideoimaan ja kertomaan toiveitasi mitä juuri sinä haluaisit tehdä, ja millaisiin toimintoihin osallistua. Meidän hallituksen tehtävänä on sitten pyrkiä toiveita toteuttamaan ja mahdollisuuksien merkeissä. 

Eli toisinsanoen,  olet enemmän kuin tervetullut AO 120:n sääntömääräiseen kevätkoukseen 26.4.2018 klo. 18:00 alkaen. Paikaksi olemme varanneet Santa Sportin (Hiihtomajantie 2), ja sieltä TEHO-kokoustilan.

Illan päälle ohjelmassa myös pientä SuPer-henkeä nostattavaa ongelman ratkontaa Super hyvällä porukalla sekä tietenkin evästämistä, joka tapahtuu puffet-tyylisesti Santa Sportilla.

Ilmoitathan pääsystäsi ja osallistumisestasi, sekä mahdollisista allergioistasi ihan viimeistään 18.4.2018 mennessä sähköpostiin: ao120ry@gmail.com

Ei muuta kun vielä tervetuloa, ja näkyillään tuolloin 26.4 Santa Sportilla.

Super-terveisin: AO 120 hallituksen tyypit Anne-Mari, Tiia, Elina, Heidi, Tommi ja Teemu